Wednesday, September 16, 2009

KONVOI E KASIH WANGSA MAJU SELESAI - JUTAAN TERIMA KASIH UMNO WANGSA MAJU

Kami dari pihak GPMS Cawangan Wangsa Maju ingin mengucapkan Jutaan Terima Kasih khas buat Biro Kebajikan UMNO Bahagian Wangsa Maju yang telah menjemput kami bersama-sama dalam program Konvoi E Kasih Wangsa Maju. Banyak pengalaman yang kami perolehi melalui program ini. Kami juga dapat bersuai kenal dengan masyarakat setempat di sekitar Wangsa Maju terutamanya anak-anak yatim yang turut mendapat sumbangan E Kasih.

Jutaan Terima Kasih buat Setiausaha Politik Datuk Sri Najib selaku Ketua UMNO Bahagian Wangsa Maju, Dato' Shafei Abdullah yang memuji penglibatan kami ini. Pujian beliau sedikit sebanyak memberi semangat baru untuk kami terus terlibat dalam program-program amal sebegini.

Jutaan Terima Kasih juga kami berikan khas dari Barisan Exco GPMS Cawangan Khas UIAM dan IIC yang turut bersama-sama kami dalam menjayakan program ini. Semoga kita mendapat keberkatan dari Allah dan ianya dapat mengeratkan silaturrahim di kalangan kita.

YDP GPMS Cawangan Khas IIC, Sdra. Megat (kiri), AJK Biro Kebajikan UMNO Bahagian Wangsa Maju Pn. Zurina Rajab (tengah) dan Ketua Penerangan GPMS Cawangan Wangsa Maju, Sdra. Muhammad Radhi (kanan)
Timbalan YDP GPMS Cawangan Wangsa Maju, En. Shamsury Mohd Salleh selaku Pengerusi Majlis E Kasih Siri 3 di Masjid Jamek Sallahuddin Al Ayubi, Taman Melati.
Exco GPMS Cawangan Wangsa Maju, Sdri. Nuril (kiri), Wakil GPMS Cawangan khas IIC (tengah) dan Wakil Puteri UMNO Wangsa Maju bertindak sebagai penyambut tetamu.
Wakil GPMS Cawangan Khas IIC, Sdra. Syafiq sempat bergambar bersama anak-anak yatim yang mendapat sumbangan E Kasih.
2 Wakil GPMS membantu warga emas yang mendapat sumbangan E Kasih.

2 comments:

GPMS UIAM said...

ucapan sekalung terima kasih dan tahniah atas program konvoi E-Kasih ini.

=)

IBU RISKA said...

Saya ingin berbagi cerita kepada anda bahwa saya ini IBU PUSPITA seorang TKI dari malaysia dan secara tidak sengaja saya buka internet dan saya melihat komentar ibu hayati yg dari honkong tentan MBAH KABOIREN yg telah membantu dia menjadi sukses dan akhirnya juga saya mencoba menghubungi beliau dan alhamdulillah beliau mau membantu saya untuk memberikan nomor toto 6D dan alhamdulillah itu betul-betul terbukti tembus,kini saya sangat berterimakasih banyak kepada MBAH KABOIRENG dan jika anda ingin seperti saya silahkan hubungi MBAH KABOIRENG di 085-260-482-111,saya juga tidak lupa mengucap syukur kepada ALLAH karna melalui MBAH KABOIRENG saya juga sudah bisa sesukses ini dan jangan mudah percaya kepada MBAH yg lain selain MBAH KABOIRENG karna saya juga pernah mengalami yg namanya dibohongin sama para normal yg lain,ini bukan rekayasa dari saya melainkan ini kisah nyata dari seorang TKI,jangan ada percaya klau ada yg memakai pesan ini klau bukan atas nama saya krna itu cuma bohan dan ini resmi saya yg menulis.Untuk yg punya rum erimakasih atas tumpangannya. KLIK _ GHOB _ 2D 3D _ 4D _ 6D _ DISINI
Saya ingin berbagi cerita kepada anda bahwa saya ini IBU PUSPITA seorang TKI dari malaysia dan secara tidak sengaja saya buka internet dan saya melihat komentar ibu hayati yg dari honkong tentan MBAH KABOIREN yg telah membantu dia menjadi sukses dan akhirnya juga saya mencoba menghubungi beliau dan alhamdulillah beliau mau membantu saya untuk memberikan nomor toto 6D dan alhamdulillah itu betul-betul terbukti tembus,kini saya sangat berterimakasih banyak kepada MBAH KABOIRENG dan jika anda ingin seperti saya silahkan hubungi MBAH KABOIRENG di 085-260-482-111,saya juga tidak lupa mengucap syukur kepada ALLAH karna melalui MBAH KABOIRENG saya juga sudah bisa sesukses ini dan jangan mudah percaya kepada MBAH yg lain selain MBAH KABOIRENG karna saya juga pernah mengalami yg namanya dibohongin sama para normal yg lain,ini bukan rekayasa dari saya melainkan ini kisah nyata dari seorang TKI,janan ada percaya klau ada yg memakai pesan ini klau bukan atas nama saya krna itu cuma bohon dan ini resmi saya yg menulis.Untuk yg punya rum erimakasih atas tumpangannya. KLIK _ GHOB _ 2D 3D _ 4D _ 6D _ DISINI